machupeking.blogg.se

Vår resa från Machu Picchu till Peking.

Sammanfattning Nordön

Kategori: Nya Zeeland

Så sitter vi då på båten mellan nord- och sydön och snart har halva tiden i Nya Zeeland passerat. Många mil har det blivit då vi åkt mer eller mindre över hela ön för att hinna se så mycket som möjligt. Den samlade naturupplevelsen är absolut höjdpunkten hittills med rafting och besök hos hobbitarna (även fast de var blyga och inte visade sig) tätt därefter. 
 
En vanlig dag på nordön har börjat med frukost i ett kallt rum, packning av väskor, utcheckning och sedan iväg i bilen för att avverka ett antal mil. Lunchen har bestått av hemmagjorda smörgåsar med bland annat salami och brie som pålägg (ja, jeansen börjar bli trånga!) sedan en vandring eller annan aktiviter och till kvällen har vi firat (vi vet inte vad) med något gott och sedan har vi somnat tidigt som vanligt. Vädret har varit lite blött de senaste dagarna men de har inte gjort speciellt mycket (förutom vid vandringen) då de gett oss lite tid att stanna upp och fundera och njuta av det vi faktiskt upplever för tillfället. 
 
Även om vi har njutit för fullt de senaste 11 dagarna så har ändå sydön funnits där i tankarna och vi ser nu fram emot lite mer natur, vin och upplevelser. 

Kommentarer

  • Sofia n säger:

    Hoppas resan till sydön gick bra... 😃

    2013-10-17 | 09:31:08

Kommentera inlägget här: